این امکان وجود دارد که هم تفریح کنید و هم با طناب زدن وزن خود را کاهش دهید. همانطور که تمام ماهیچه های شما در حین پرش با طناب کار می کنند ، سرعت کاهش وزن شما نیز افزایش می یابد.
طناب زدن چه مزایایی دارد؟
طناب زدن روی تمام ماهیچه های بدن شما تأثیر قابل توجهی می گذارد.
استرس را از بین می برد و به شما کمک می کند هورمون شادی را آزاد کنید.
این تمرین به شما کمک می کند کالری بسیار بالایی بسوزانید. تا آنجا که نیم ساعت طناب زدن به شما اجازه می دهد تقریبا 400 کالری بسوزانید.
طناب زدن ضربان قلب را نیز به میزان قابل توجهی افزایش می دهد.
بدن را قادر می سازد تا از اکسیژن به طور موثر استفاده کند و از قلب ، ریه ها و سیستم گردش خون پشتیبانی می کند.
حرکت هماهنگ پاها هنگام طناب زدن باعث کشش ماهیچه ها می شود. این کشش باعث سفت شدن ماهیچه ها و تقویت ساق پا و ران می شود.
فلسفه ی طناب زدن چیست؟
با طناب زدن می توانید سموم بدن را دفع کنید. با عرق کردن می توانید سموم بدن خود را خارج کنید. به این ترتیب ، سلول ها بازسازی می شوند و شما احساس تجدید قوا می کنید.
طناب زدن باعث افزایش هماهنگی می شود.
کلسترول خوب را افزایش داده و کلسترول بد خون را کاهش می دهد.
به جلوگیری از تشکیل سلولیت کمک می کند.
از پوکی استخوان محافظت می کند. تراکم استخوان را افزایش می دهد.
مچ پا را تقویت می کند. احتمال آسیب مچ دست را نیز کاهش می دهد.
نکاتی که هنگام طناب زدن باید در نظر بگیرید
قبل از شروع به پرش با طناب ، باید مطمئن شوید که طناب مناسب را انتخاب کرده اید. طول طنابی که می پرید باید به زیر بغل شما برسد. شما باید مراقب باشید که دسته های طناب راحت بوده و به دست شما آسیبی نرساند.
هنگام طناب زدن ، باید کفش های کتانی با کفی سیلیکونی بپوشید. شما نباید هیچ گونه لوازم جانبی را به طناب وصل کنید و باید از هر چیزی که به راحتی شما آسیب می زند دور بمانید.
هنگام پرش با طناب ، باید این فرایند را به صورت پرش های کوچک و ملایم انجام دهید ، نه پرش های بزرگ. در هنگام پریدن ، باید قسمت پاشنه را با گرفتن نیرو از انگشتان بارگذاری کنید.
اهمیت طناب زدن
طناب زدن تقریباً روی تمام ماهیچه های شما کار می کند. بنابراین ، می توانید ورزش روزانه خود را با طناب زدن انجام دهید. طناب زدن باعث افزایش هماهنگی می شود و به شما کمک می کند تا احساس قدرت بیشتری داشته باشید.
هنگام انجام این ورزش ، باید مراقب باشید که برای مدت طولانی بدون وقفه طناب نزنید. با عادت بدن شما ، می توانید به تدریج زمان طناب زدن خود را افزایش دهید. به این ترتیب ، قلب خود را تحت فشار قرار نخواهید داد. طناب زدن همچنین از شما در برابر بیماری های قلبی و عروقی محافظت می کند.